събота, 30 юни 2012 г.

Испания- Италия. 24 часа до Финалът


24 часа до мача-  Ангела Меркел обявява плана “Йоги“ за неопрощаване на нито едно евро от дълга на Италия. Дявола Меркел. Италианците (без Балотели) тренират дузпи.
23‘ – В лагера на испанците Дел Боске си посипва главата с пепел от рози за пускането на Негредо в мача с Роналдогалия. Торес се подстригва като Балотели.
22 ‘ – След фабрегас и Пике, и Жорди Алба се завърна с мултимилионен трансфер в родния си клуб. Очаквайте скоро и  Тони Калво.
21‘ –  Боби получава смс – утре си на награждаването с Мишел. “Мишел....Мишел..., тая е неква нова пайнерка, ще падне щракане“.
20‘ – Джовинко, Ночерино и де Санткис получават покана за посрещане на джулая в Каварна при Цонко, Джон Лоутън и БТР.  Поне малко да поиграят на плажа.  После миди с кмета и трансфер в Калиакра. Системата е Халифакс. В Халифакс, Западен Йоркшър е роден старият Джон.
19‘ – Хуан Мата и Йоренте получават предложение за водещи на туристическото предаване “Само за багаж“ от испанския Булсатком.
18‘ – ЦСКА обмисля организира нов приятелски турнир с екзотично име, за да може Работещия без заплата да запише в графа “постижения“ още една купа редом с тези от турнирите Тьоле, Пего, Арона и Плейстейшън(два пъти) http://stoycho-mladenov.com/bg/6166
17‘- Монтоливо- чувствам се 10% германец. http://jobs.redup.mk/site/out/183612-montolivo:-jas-sum-10-germanec Това е близо двойно повече от германската чувствителност на 90%от играчите на Бундестима
Коментар под македонската новина от Величе Ствениот Шушумигоски 
И јас сум 90% македонец, 10% марсовец . -изкърт
Снимки-интернет, колаж Paint
16‘ – Балотели пее “Я съм мале питул“ . Голата истина- голо китайско куче
15‘ – Посрещаме Джулая. Де Санктис пее с Джон Лоутън. Иска да има клипче в youtube с негово изпълнение от 01.07.2012. Перник също пее и танцува          
14‘. – Слушам Ману Чао и ми става малко мъчно за французите.
13‘ – Дел Боске прави видеоразбор за мача с новото италианско кулинарно тв шоу –“ Какво ви забърка Чезаре?“ . 22 бетоновоза от Орцинуово са  вече на украинска територия. Испанците наливат гипса.
12‘ – Бойко Борисов обявява Европейското за невалидно, защото не е го е открил той. Обявава Витоша Бистица са истински европейски шампион. Плевнелиев се чуди дали да не наложи вето.
Един е президентът и той НЕ! се казва Росен,
11‘ –Роналдо изпуснал самолета, за да може играе сам на финала срещу  Испания и Италия едновременно. http://www.standartnews.com/evro_2012/ronaldo_izpusna_samoleta_zaradi_keksche-155401.html. Лекарят го посъветвал да вземе трибестан и да не се занимава с глупости.
10‘ – Жена ми се събуди и каза, че  ми оставя двете деца, 3 кутии адаптирано мляко и заминава за Солун. Притеснен  съм.
9‘ – Спагети- Паеля 1:0, Прошуто-Хамон 1:0, Минестроне –Гаспачо 0:1, Лимончело –Сангрия  0:1. На кулинарно-алкохолния фронт резултата е привидно равен. Бардзали  ми звучи като вид венециански колбас, Балдзарети като тосканско вино. Иниеста е марка каталунска бира, Касорла е вид  андалусийска  яхния с босилек и аспержи.
8‘ – Касияс и Пирло няма да бъдат глобени за това,  че  не се присъединили  навреме  към лагера на Славия. Венци е ларж. Веднъж се става на 100 години. Само ФК Левски празнува два пъти – веднъж по Григорианския, веднъж по Батковия календар.
Къде е Батко-в?
Батков  се е скрил като партизанин зад шумка така добре, че и журналист от Стандарт не може да го намери  за интервю.
7‘ – След този на Нойер Балотели планира да отели вола  и на Касияс. 4 пъти.
6‘ – Йоаким Льов,  Ной –ер, . Еврейски заговор провали  Гермния
5‘ – Дел Боске сресва  мустака с гребенче марка “Роналдо“ . Нани и в свободното си време свири на него (на гребенчето, не на Роналдо).
4‘ – Испанските фенове оргазнизират кастинг за билетите зад вратата, на която биха се изпълнявали дузпи. Критериите- големина и силно окосмение. Да видим сега кой завижда на Балотели. Избраните ще тренират  “мексиканска вълна на турски русалки“ *.
3‘ – Букмейкърите очакват мачът да бъде решен след турската** рулетка на дузпите. Турция участва на европейското с Б-отбора си и отпадна на полуфинал от Италия. В Анкара и Истанбул не са доволни.
2‘ – Боби се чуди къде ще се награждават с Мишел.
 Michèle ma belle- sont les mots qui vont très bien ensemble- Beatles.
Боби слуша други ритми.
 Господ е създал град Ливърпул по 2 причини. Заради Бийтълс и за да има отбор европейски шампион, на който Работещия без заплата да вкарва голове.
1‘ – Очкавам с нетърпение студиото на канал 1 и отказвам да изкъпя децата. Съпругата замина за Солун. Децата плачат. Правя им попара с вино. Вечеряме
10“мин. до началото – реклами по БНТ. Децата спят непробудно . Айде Петел, коментирай ми !!!!
Край на Европейското – дано по-добрата ми половинка се върне преди Олимпиадата.

*Турска русалка-  от кръста нагоре риба, надолу-мъж
           **Турска рулетка – Голи мъже в баня си подават сапун. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар