понеделник, 25 юни 2012 г.

Преди Испания-Португалия



24 часа до мача- Висенте Дел Боске, притеснен от фалшивите централни защитнци на Португалия, обмисля да започне мача с истинската деветка Йоренте.
23 часа до мача- Всички испански национали, играещи в Реал, получават Специален смс с текст - Подавайте на Роналдо. Шави напуска скандално лагера на испанците.
22 часа до мача- Всички испански национали без Педро са пуснати на шопинг, за да изкупят всички налични опаковки гел. Роналдо в шок.
21 часа до мача- Шокираният Роналдо разбира, че истинското му е Кристиан О‘Роналдо и че е ирландец, и се прибира в родния Дъблин. Никой не го чака на летището. Трапатони го включва в групата за следващия мач на Ейре.
20 часа до мача- Шави Алонсо, Арбелоа и Рамос пишат на Специалния – сега на кого да подаваме. 
19 часа до мяча- Йоренте се обажда на Бендтнер и го пита как се вкарват два гола на Португалия. Датчанинът със скъпите боксерки отговаря- щом аз мога, значи е много лесно.
18 часа до мача – Пепе получава наградата“ Енгибар Енгибаров“ за цялостен принос за навлизането на  бойните изкуства във футбола. Награда му е връчена от триумвират-  Георги Марков- рендето, Джоуи Бартън- бингото и Нийл Ръдък-бръснача
17 часа до мача – Часовниците на испанците не тиктакат.  Те тикитакат.
16 часа до мача – О‘Роналдо звъни на Платини и го моли на полуфинала да играе Ирландия на мястото на Португалия, защото ако играел за истинската си родина, тя щяла да бъде там. Платини отговоря- ПлатиНи, ще видим.
15 часа до мача – ПлатиНи и Боби пият кафе и тежки коняци и обсъждат новият формат на  българската А- група. Група девойки в оскъдни дрешки успешно пречат на дискусиите. ПлатиНи обещава още пари за база на националния отбор. Боби – Плати Ни, аз пак ще направя първа копка.
14 часа до мача – Касияс звъни на Венци Стефанов. Оплаква се, че никой не му предлага пари, за да пуска голове. Венци го кани да завърши кариерата в Славия, за да види Икер как стават аджеба тия работи.
13 часа до мача - Раул Мейрелеш обещава да не ходи при любимият си  немски коафьор http://www.youtube.com/watch?v=pF5rMBvuJMM  ако Португалия отиде на финал. Фанта.
12 часа до мача -  Торес отива да му леят куршум. Страхувал се от хора с ръкавици.
11 часа до мача-  Ван Перси обяснява как Арсенал е отборът на сърцето му и за нищо на света не би напуснал. След  това отива с Фабрегас, Адебайор и Насри да пият по едно за доброто старо време. Венгер беснее в студио на Евроспорт и отказва да коментира мачовете до края на първенството. Рафа Бенитес остава. Той си няма друга работа.
10 часа и малко до мача - Моуриньо и Моутиньо, Жозе и Жоао. Хммм. Гим'ми Моу.
10 часа до мача – Сашо Диков се включва на живо и обявява, че коефициентът за това Пике да се изпоти повече от Шакира на концерт е скочил от 1.55 на 1.56. Всички букмейкъри вадят мача от тиражите си. После го връщат, защото е лято и няма за какво да се залага.
9 часа до мача – В интервю Стойчо Младенов разкрива, че има директива Левски да е европейски. Шампион. Уефа-та обсъжда прекратяване на първенството и да започване на награждаването. Къде е ПлатиНи? При Боби е.
8 часа до мача - Батков праща Гаджев, Старокин, Йовов и Иво Иванов да помогнат на Португалия след отказването на О‘Роналдо и поболяването на други 5-има португалски национали от мъка. Четиримата изчезват при прекачването на летището в Казан. Артур мълчи. ПлатиНи и Боби спряха кафето. Коняците-не.
7 часа до мача – Ринат Ахметов решава сам да гледа мача. За целта купува всички билети, както и телевизионните права. Обещава ,ако някой от футболистите му  хареса,  да го купи в Шахтьор. Шави се връща в националния. Кристиано е отново Роналдо. Продавачите на семки пред стадиона тъжно прибират сергиите.
6 часа до мача – Дел Боске моли спешно испанската федерация да натурализира Миро Иванов и Спас Делев. Причините –имената им звучат по-респектиращо мъжки  от  тези на  Мата и Силва, а и не е лошо да има поне един по-нисък от капитана Шави. Засега- греда.
Вести от лагера на Левски – Йовов е намерен на летище София- не  уцелил “гейт“-а.  
5 часа до мача – Дел Боске кара Фабрегас да гледа видеозаписи на мачове на всички централни нападатели на Португалия от клубните им отбори.  Най- фалшивите деветки определно са португалци. Фабрегас получава тъжен смс с подпис- Коловати.
4 часа до мача – Роналдо разпуска с Плейстешън 6. Португалия става интергалактически шампион с победа на финала с  19:0 над сборен отбор на Марс, Юпитер и Аржентина. 18 гола отбелязва феноменалния Роналдо, а последният е автогол на Меси, който е вратар на сборния отбор. Аржентинецът е унижен, HD гелосаната прическата - непокътната. Звездата е доволен.
3 часа до мача- Разбираме, че след Европейското Дел Боске поема  Ювентус. Стадионът на отбора ще бъде преименуван на  Деле Боске .Звездата на отбора ще е Делев Спасе. Meрсин. Мерчервен.Мерцедес. Мертезакер. Сиктир.
2 часа до мача – Хипермаркерите в България чупят рекорди по продажби на бира, аптеките – по продажби за тапи за уши, Бойко Борисов –по рязане на ленти. Дано премиерът не замине за Олимпиадата в Лондон .Съчетанието на нашите гимнастичките с 3 ленти и 2 топки ще бъде компрометирано. 1.5 лента? Може.
1 час до мача - Всички национали от Реал Мадрид и Благо Георгиев обявяват, че идват със свободен трансфер в Славия за 100-годишния юбилей. Кушев обаче иска още японци.
45 мин. до мача - 300 000 екзалтирани настройват интернет честотите си на www.nezasada.com, за да четат  живия коментар на президента. Коментаторите на канал 1 преговарят клишета под вещото ръководство на Петела, който на  това първенство успява да надмине себе си. ПлатиНи моли Боби да го научи да щрака с пръсти. Някой могат тики-така, други чака-рака. Кой за какво учИл.
35 мин. до началото- Ринат Ахметов умира от скука сам и пуска останалите пред стадиона фенове. ПлатиНи и Боби са в ложите. Ухаят на скъп коняк, кубински пури и евтин женски парфюм.
Allez les Blues.
Българи-юнаци.
Време е за футбол.

P.S.
30 мин. до мача - Молете се да са кротки малките Петър и Ади, за може мача спокойно да гледа си тати.

Няма коментари:

Публикуване на коментар