четвъртък, 28 юни 2012 г.

Преди Германия- Италия

24 часа до мача- Играчите на 2-та отбора сядат пред телевизорите, за да разузнаят евентуалния им бъдещ съперник за евентуалния финал, на който искат да се класират.  Немците пият червено вино и хапват спагети. Италианците  са на бира и вурстове. Диаманти няма апетит. Испания излиза с по-фалшивата деветка Негредо
23‘ – Балотели аплодира прическата на Мерейлеш  и отива в бара на хотела с думите- аз тоя мач съм го гледал. Андреа (Пирло) аполодира изявите на  испанците  с женски имена – Иниеста, Алба, Силва и Педро. Андреа Паненка.
22 ‘ – Йоаким Льов  забранява на  Подолски и Клозе да си говорят на полски и ги проклина: Смуда да ви тренира. Диаманти разбира, че е кръстен на песен на Неда Украден.
21‘ – Испания и Португалия продължават да се изморяват. Джуйнет Чакър е кръстен на Джуйнет Яшар. Ментор и на двамата е Вили Вуцов – кърдавото-по-безработно Капело. Пепе не е осакатил никого. Има време. 2‘ мин. преди края на мача отбелязваме 2-ри пас на Роналдо.
20‘ - Роналдо обвинява Меси за това, че Португалия отпада и си присъжда Златната топка, Златната обувка и Златната косичка. Поставя само себе си в идеалния отбор на първенството и се награждава със златен медал и купа .
19‘ – Бадщубер, Нойер и Шванщайгер са единствените трима футболисти  от настоящия отбор на Германия, които са се радвали, когато Бреме вкарва дузпата на Аржентина на финала 1990-а година в Италия.
18‘ – Кедира и Шакира разбират, че са една за друга.
17‘ – Бардзали организира тото неро сред съотборниците си. Балотели разбира и го докладва на УЕФА. За расизъм. ПлатиНи и Боби канят Бардзали като свърши с футбола да се присъедни към тях. За тотото. Бащата на тотото е Тото Скилачи, дядо му – Тото Котуньо. За останалите- група Тото,  Иво То(то)нев и Тото Динев.
16‘ – Италианците се притесняват, че започват да стават симпатични на неутралните зрители. Де Роси обещава да поправи тази несправедливост.
15‘ – Прандели предалага на Английската федерация да организират контрола по плажен футбол на нудисткия плаж  във Варна. Диаманти ще играе само ако мачът се играе при закрити врати.
14‘ -  Титан, възхитени от играта на италианците, пробват италиански футболисти . Фактът, че футболист от  трета дивизия  се смята за възможно попълнение в най-титулувания български клуб, е силно стресиращ. Работещият без заплатата разкрива нова директива- ФК Баку ще спечели Лига Европа. Титаните - притеснени.
13‘ – Подолски се надява да започне титуляр, за да дохвърли в отчаяние феновете на Арсенал. Помните 13-те минути на Жиру срещу Испания, нали?
12‘ -  Боби и ПлатиНи  не могат да заспят. Има още коняк.
11‘ – И Пирло иска в Славия. Ще празнуват заедно 100-годишнините си .
10‘ – Месут, Сами, Илкай, Мирослав – това не са случайни имена, извадени от случаен дневник на случаен клас в случайно село в Източните Родопи. Това са малките имена на немски национали.
9‘ – Балотели  тренира обличане на потници. http://www.youtube.com/watch?v=GHMQl0ALYMg

8‘ – Всички футболисти на Байерн не искат да играят на финал. 4-та калъфка ще им дойде много. Тайно завиждат на Робен, който си почива.
7‘- ПлатиНи се събужда и въвежда ново правило за втория полуфинал. 3 корнера- дузпа. Пирло е доволен и подогвотвя  П(л)а(т)ненките. Боби, този фантастичен, този невероятен Боби Михайлов, който постави мексиканците на колене, е коленичил пред големия бял телефон. Конякът не е като ракията. http://vbox7.com/play:2916e8d4d1
6‘ – Балотели тренира обуване на обувки http://www.youtube.com/watch?v=xNVv_B1EasQ
5‘ – Другите италианци  тренират дузпи. Един бие, Буфон пази, останалите седят голи зад вратата. Буфон предупреждава тия зад него да внимават. Балотели не участва в заниманието. Той не тренира дузпи, той ги вкарва.
4‘ – Буфон се обажда на Роналдо и го моли за малко гел. Португалецът отказва. Не е приключил с награждавенето си.
3‘. – Ангела Меркел ще опрости дълг няколко милиарда евро на Италия ако Бардзалитата полегнат. Карагунисите останаха доволни на ¼ финала.
2‘ – Съдията обаче е французин, което прави шансовете на Германия да намаляват.
1‘ – Внимавам да не пусна телевизора по време на БНТ студиото, за да предовратя измирането на 132 000 мозъчни клетки. Те ми благодарят.
15 мин‘- Сатаната носи огромен телевизор пред казана на Хитлер , Гьобелс и Химлер.Нарежда на дяволите да спрат огъня. Няма по-голямо наказание за националистическата идея от националния отбор на Германия. Върхът на всичко е факта, че малкото име на арийския треньор  е със съмнително еврейско звучене, а фамилията му завършва на ОВ.
0' - двата отбора решават, че не им се играе срещу Испания и не излизат на терена. Да ни е честит новият-стар европейски шампион..


Няма коментари:

Публикуване на коментар