неделя, 25 ноември 2012 г.

24 часа преди Челси- Манси-ти


С хонорара си за репортажа си за събитията, предшествали дербито Арсенал Тотнъм, любимият ни бездомен пакистанец  санира дома си под Тауър Бридж и сега съседите под моста го гледат с едно друго око. Новата му задача е да ни донесе, като агент на ДС,  всичко случващото се преди неделния мач между Челси и Манчестър Сити.
24 часа до мача- Шейх Мансур с ултиматум към отбора да спечели мача. В противен случай ще се спре финансирането на отбора . Тевес с умиление ще гледа снимката на чека си, а новото име на отбора ще е Манчестър Гладни. Oще едно Роберто ще остане без работа.
23‘- Новият треньор на тъмносините от Лондон провежда видео-разбор  на последния мач на отбора. По навик се обръща към футболистите с “уважеми зрители на Евроспорт“. За втори път Рафа Бенитес  е пред предизвикателството да съсипе отбор- актуален носител на ШЛ. Шансовете му и този път да успее не са никак малки. На другата треньорска скамейка пък ще е човекът съсипал шампионския си отбор от предишния сезон с безумното 3-5-2, в което никой от ситите не знае какъв го играе.
22‘- Роберто Манчини опровергава слуховете за интерес към ляв бек на Реал Мадрид : “Ние сме “гражданите“, футболист си име Мар-село никак не се вписва в концепцията ни “
21‘-Българинът  Един Джеко  и македонецът Еден Азар си разменят смс-и с етничски обиди.
20‘- В съблекалнята на Челси вече е по-спокойно след като всички футболисти инсталират на телефоните  си новoto GPS приложение  “Къде е Тери?“, което сигнализира при приближаването на капитана на по-малко от 200 метра от домовете им
19‘- Испанските клубове са във възторг от назначаването на Рафа Бенитес начело на Челси. Очакват преминаването на редица доказано  посредствени испански футболисти в посока Стамфорд Бридж срещу серизони трансфери суми, с които да закърпят бюджетите.
18‘ – Бенитес с молба към клубните програмисти да напраавят специална видео-компилация  с головете на Торес за Ливърпул като  монтират синя фланелка върху червената на Пуул. Задачата се оказва непосилна, тъй като след монтажа, необяснимо как, топката променя траекторията си и излиза в тъч.
17‘- Очаквано Илиан Илиев няма да присъства на мача. Новите в Левски трябва да са играли минимум полуфинал в ШЛ, защото  очевидно с  четвъртфиналисти не става.
 След новината, че Лудогорец не се интересува от ибрахимович, Сити остават единствени в играта за шведа.
16‘- След като Зенден стана помощник на Рафа Бенитес в Челси, до часове се очаква Роби Кийн, Хосеми, Бабел, Кронкрамп, Дудек и Досена да започнат работа в клуба. Няма да е ясно какво ще вършат, също както и при предишния си съвместен и безсмислен престой в Ливърпул.
15‘- На специално соаре в къщата-палат на Роман Абрамович, руският милиардер, собствениците на Сити, ПСЖ, Малага, Шахтьор, Зенит и Лудогорец  пият отлежало уиски, пушат скъпи пури  и с умиление си спомнят сладките времена, когато за  мерене на  пишките си използваха  огромни яхти и скъпи коли, а не купите, спечелени от футболните им отбори,  или размера на заплатата на нашумял алчен ритнитопковец.
14‘- Роберто Манчини и Дейвид Плат предвиждат промени в атаката на по-светлото сините. Роби: Ще му се балотели вола на тоя... Давид ли е, Голиат ли е, Луис ли е...
13‘ – Букмейкърите  спират да приемат залози за гол/гол в мач, предвид очакванията и двете агитки да скандират “ сините в атака“  и ситите да забравят, че са са с нелепите си локософийски резервни екипи.
12‘- Стойчо Младенов в нарочна декларация благодари на Роман Абрамович за работата му в Челси, на Шейх Мансур за интереса му към невръстния Деспотов( и молба ако може да даде и 4-5 млн. и за някой юноша на ЦСКА), на братя Глейзър и Стан Крьонке, че са готини пичове и инвестират амриканските си доларче за футбол. Декларация завършва с извинение към всички останали собственици на клубове, на които Стойчо е пропуснал да благодари  и  които биха могли някога да му плащат поне по 1457,37 лв. на ден, за да тренира представителните им отбори.
11‘- По великобитаснкото ТВ7 тръгват ново риалити със специалното участие на собственика на Сити “Петролен Шейх търси харем“
10‘- Асоциацията на лондонските гей фризьори “ (г)Е(й)стет “ обявява, че членовете й няма  да стъпят на Стамфорд бридж, докато “ онзи бразилски непрокопсаник Давид Луис не промени тази нелепост, която смята за прическа. Поучи се от Торес, Бейл “

9‘- Фенове на Сити подготвят плакати като този. Разпяват и песничката.  И от синдиката на  дебелите испански сервитьори поготвят транспарант – “Рафа- завинаги един от нас“
8‘-  Роман Абрамович гони рекорда на покойния Хесус Хил за  брой уволнени треньори за тримесечие.
7‘-Сити играят ганкиното напоследък- Роберто Ганчини ?!
6‘- Рафа Бенитес и Стойчо Младенов-  кой е истиниският екзекутор на Ливърпул? Това е въпросът.
5‘- Насри е избран за рекламна фамилия на Дуфалак.
4‘- Може ли Бенитес да задоволи Абрамович? Ако е руска стюардеса и се казва Ирина- категорично да. След това ще се разведат и той(тя) ще получи прилично обезщетение. Само няма как деца да му роди.
3‘- Английски журналисти от любимия ни таблоид “Dream” математически доказват, че ако Фернандо Торес струва 50 000 000 евро,то  Жоао Силва си струва всяко едно евро от 250-те  хиляди, дадени за него. Дори последният вкарва по-често. Дори и в Гоце Делчев знаят.
2‘-Филмови новини:
 С компенсацията си за преждевременно си уволнение Роберто ди Матео ще продуцира английска версия на култовия сериал “Столичани в повече“, който ще осмива родените в Саратов и живеещи в Лондон руски милиардери
Тевез и Рибери са двамата основни кандидати за главаната роля в римейк на класиката “Белязаният“
1‘ – Феновете на двата отбора се тълпят около стадион. Тези на Челси с чиния с пелмени и бутилка водка в ръка , каскет с ивезани сърп и чук на главата, тези на Сити- с дюнер и айрян в ръка и палава чалма
15‘ минути до мача- Охраната на стадиона с мъка спира устремилия се към журналистическата ложа Рафа Бенитес
1‘ минута – Насрита до Силвата, Оскар до Рамиреса, Брана до Мата.  Един е Джеко, Еден е Азар. Ритайте топката като Джоуи Бартън дупето на Агуеро.

Няма коментари:

Публикуване на коментар