неделя, 18 ноември 2012 г.

24 часа преди Лудогорец - Левски


Цялата синя България трепти радостно като пламъче на свещичка от подписването на договора за  Южен Поток и  новините за новото спонсор на Левски- Газпром. Но все пак животът не е само газ, трябват и зрелища.  На Лудогорец Арина ще е събитието в неделя, което ще прикове вниманието към себе си като рекорден джакпот от тотото и финал на VIP брат‘че.
24 часа до началото- Израел и Хамас обявяват 2-дневно примирие, за да могат да си сложат чиниите на Булсатком и да изгледат мача на спокойствие.
23‘ – Домусчиев започва преговори за спонсорски договори с РосАтом , РосНефт  и Рос от сериала Приятели. Организира контрола с Рос Каунти.
22’- Очакванията са на стадиона да има над 650 зрителя, въпреки че мачът не носи заряда на регионалното дерби  Лудогорец- Черноломец 04 Попово
21‘- Тези, които Илиан Илиев нарича защитници, отиват организирано на балет. Постановката ако се доверим на програмата, изготвена специално за тези, които имат себе си за защитници, се нарича Бадемотрошачката. Силен психологически ход на синьото ръководство.
20‘-  В резултат на кампанията  на бтв за фейърплей в живота и интернет, на вратата на Лудогорец за мача с Левски ще застане Георги Аргилашки. Така е честно – коментират от синия клуб.
19‘- Левски с молба до БФС за пришиване на пелерини към фланелките на футболистите, за да може да има място да се изпишат всички спонсори на Левски, а и така Данчо Минев ще има шанс срещу свръхзвуковия Христо Йовов.
18‘- Пред английският таблоид “Dream”, Адебайор признава, че за брилятното му влизане срещу Касорла, за което бе изгонен, е вдъхновено от 30-минутно клипче в youtube с избрани влизания на братя Миневи.
17‘- Поредна декларация от ПФК Лудогорец-“по повод зачестилите информации за предстоящ "трансфер" на Златан Ибрахимович в ПФК Лудогорец ви уведомяваме, че преговори с този футболист никога не са водени. Към този шведски футболист няма интерес от страна на спортно-техническия щаб и ръководството на клуба. Още по-малко верни са сумите, които Лудогорец би дал на въпросния играч. Категорични сме, че този поток от новини за трансфер на Златан Ибрахимович в Лудогорец, както и 4-те му гола срещу Англия, целят единствено футболистът да си вдигне максимално цената на гърба на нашия клуб. Ние смятаме, че подобен подход е некоректен. В този смисъл ви напомняме, че Лудогорец ще продължи с практиката си, когато има преговори и подписан договор с нов играч, бил той Меси или Роналдо, новината да бъде обявена първо в официалния сайт на клуба Така както се случи с Деко.
16‘- Стойчо Младенов разкрива, че БФС ще присъди по 3 точки и на Лудогорец и на Левски след мача и така отборът му отново ще бъде ощетен. Световната конспирация е в основата на слабите игри на червените.
15‘-Бадема и Шуменският Деко, който всъщност е Миро от Габрово, нямат търпение да свърши полусезона, за да се съберат с Жоазиньо и заедно с други  четирима  техни другари и да заминат на Север. Там, където ще се отдадат на основното си занимание- да помагат на Белобрадия старец да опакова подаръци  за послушните деца.
14‘- На Лудогорец Арина подготвят мястото в ложата за президента на Левски. Фризьорски стол-мивка и берберин зад него и мускалчета с розово масло на масичката отпред.
13‘- Футболистите на Левски разкриват ,че нощният живот е Разград е с една идея по-интересен от този в Ловеч и скучен като живота в манастир, в сравнение с вечния купон в Студентски град. Зачеркват опцията Разград за бъдещите си тренсфери.
12‘- Фамилията на собственика на Лудогорец го обрича да се върне някой ден в ЦСКА. Домус*чиев
11‘- Списание Дъга подготвя нови епизоди на “Чоко и Боко“- любимият комикс на цяло едно  поколение. Очаква се да Боко да има нов приятел- Гилерме де Соуза- Шоко.
10‘- Марсиньо става за пети път през нощта , за да отиде до тоалетна. Простата го алармира.
9‘- Жоао Силва не се притеснява, че вкарал само 2 гола от началото на първенствто. Все пак в Левски  нападатели са играли Демба Нирен, Ищван Ференци, Нешко Милованович, Роналдиньо Гаучо.
8‘-Александър Башлиев навършва днес 23-години. В Левски ще го чакат още поне 13, за да направи сносно центриране и през това време ще го броят за надежда. За справка Кристиан Ериксен(Аякс) и Джак Уилшър (Арсенал) са на по 20.
7‘- Футболистите на Славия се събуждат със зверски махмурлук. Празненствата по повод първият отбелязан  гол след повече от  600 минути игра. Така и така на края на сезона едва ли ще им се празнува 100-годишния юбилей.
6‘- Иво Тонев пуска тото.
5‘- Базил Де Карвальо се записва в кастинг за главната роля в продължението на  култовия руски филм Диамантената Ръка- Желязното рамо.
4‘- Франк Гела разбира, че е кръстен на село в Родопите. Роман  Безяк е  от Роман и е слабичък.
3‘- Старите левскари изненадва т всички и влизат в Разград от Запад. София- Запад.
2‘- Ивайло Петев иска победа с разлика равна на цифрата, образувана от  първите три букви от фамилията му. Предвид прозрачната защита на гостите и дебютиращия вратар, шансовете за това не са никак малки.
1’- Мениджъри на топ-клубове заемат места на трибуните. Основната им цел е да намеря контактите на мениджърите на футболистите в сини екипи, за да разберат  с какви похвати са успели да пробутват тази съмнителна стока.
15 минути до началото-  В съблекалнята Левски домакинът на Лудогорец е пуснал вечния евергрийн на Антибиотика “Няма как“, за да напомни, че няма как гостите да си тръгнат с победа. В другата съблекалня  футболистите в зелено си взимат обичайните  антибиотици преди мач, които им помагат да тичат по 180 минути без почивка.
1‘ минута до мача – Футболистите са строени, фенове крещят, Гаджев ще ритне, я топката, я Иван Стоянов. Ритай, Владо. Ритай, Гаджев.
*Домус- прасе (тур.)

Няма коментари:

Публикуване на коментар