петък, 16 ноември 2012 г.

24 часа преди Арсенал- Тотнъм


Френско-португалското треньорско дерби на северен Лондон винаги е предизивквало интерес , равен на вечнопокачаващия се рейтинг на българския примиер.  Затова наехме безработен пакистанец, с адрес за кореспонденция cell # 3 Under Tower Bridge, Thames, London , който да следи за всичко интерсно преди не-чак-толкова -вечното дерби.
Знаете ли кой е Брат Гарет ?
24 часа до началото- Бордът на директорите на Арсенал заседава по молба на арабските кръщелници на Емирейтс стейдиум да не допускат на стадиона еврейския собственик на Тотнъм. Даниел Леви с готви за срещата като моли израелското правителство да му отпусне 2 изтребителя.
23‘ –  Тио Уолкът печели конкурса  Владо Манчев за безцелно тичане по крилото. Второ и трето място отиват при Аарън Ленон и Жервиньо. Много ми е чудно как ли английските фенове предупреждават  тримата лауреати  за приближаването на аут-линията или с други думи как звучи английския еквивалент на  любимото на Сектор В на Армията  преди десетина година “Завий, Владо, завий“.
22’- Малкото Мауриньо иска в края на първенството отборът му да финишира преди този на Арсенал.  Старият Венгер вярва, че Арсенал все още може да стане шампион. Ако всеки изпълни целите си- Арсенал ще са шампиони, а Тотнъм ще са преди тях в класирането
21‘- Вермален закъснява за разбора преди мача. Венгер глобява всички останали, че са подранили. След кратка консултация с белгиеца, Венгер опрощава глобите и глобява само себе си, защото не е обсъдил решението  си  за глобите с капитана.
20‘- Недостатъчно Специалния  търси информация за себе си в Гугъл. Не намира нищо, което не знае, но е доста тъжен защото Армин ван Бюрен и Audio Video Bridging(AVB) излизат преди него, когато търсенето е AVB.
19‘- Новини след разбора в Арсенал –  Вермален трябва да напише 100 пъти “ Ван Перси и Адебайор не играят  за нас и никога повече няма да им подавам“ , Андре Сантос учи правилото за засада, а Жервиньо остава да тренира “вдигане на погледа от топката и подаване на близък съотборник“.
18‘- Брад Фридъл излиза с внуците на разходка в парка.

17‘- Брад Гарет е актьорът, изиграл Робърт от Всички обичат Реймънд. Дали Том Хъдълстоун знае кой е истинският му баща ?
16‘- Интересни факти от сайта на лондонската Славия- 35 души харесват историята на клуба. Отсъства рождената дата на АВБ !? Асу-Екото има най-голямата профилна снимка.
15‘- Английският таблоид “Сън“, известен сред българските журналисти като ”Dream”, разкрива трансферните цели на Венгер- бързи, технични , с перфектен френски и девствени мустаци .
14‘- Аршавин подписва с Арсенал на  02.02.2009г. Повече от 3 години и половина празненствата в Зенит не спират. Още един повод феновете на Тотнъм да честват този ден. *
13‘- Броят на живите свидетели на  последната титла на Тотнъм от 1961г намалява с всеки изминал ден. Сравненията със Славия започват да не изглеждат чак толкова нелепи. 
12‘-Непълнолетните фенове на шпорите, от своя страна, търсят вестникарски изрезки с крайното класиране от сезон 94-95, последният, в който любимците им завършват преди топчиите. Не им стигат тези унижения, а и емблемата на отбора им е петел стъпил на баскетболна топка.
11‘- От прес-службата на Арсенал съобщават, че преди мача феновете ще бъдат зарадвани със съвместно изпълнение на двама от най-известните фенове на отбора в музикалните среди – Джей Зи и Насо Русков.
10‘- Арсен Венгер нарежда отборът му да играе без капитан, защото в края на сезона все някоя Барселона или някой от Манчестър ще го купи.
9‘- Андре Сантос получава предложение от Ферари да кара за тях на мястото на Филипе Маса. He drives how he wants –пеят феновете на Арсенал.
8‘- Аарън Рамзи отпада от групата за мача заради съмнителното си еврейско име.Детективи проверяват слуховете, че  Жервиньо  е масон.
7‘- Графиката, която следи спортната форма на Подолски, отговаря на фамилия му.
6‘- В Лондонско ателие за джаги и други увеселителни уреди получават поръчка за мишена за дартс с лика на АВБ. Поръчител- Уго Лорис.
5‘- Най-големият кошмар на ВМРО и Атака се сбъдна. Македонец с български паспорт играе за Арсенал.
4‘-Божидар Димитров разкрива, че българи са участвали в основаването на Арсенал, тъй като емблемата на клуба е реплика на черешово топче. Между двете новини няма никаква връзка.
3‘- По пътя си към стадиона феновете на Арсенал скандират името на изпълнителния директор на клуба-Иван Газидис, за да покажат отношението си към борда на директорите. Иване, Иване.....
2‘-  Привържениците, които нямат намерение да присъстват на мача продължават с мисията си да изпият максимално количество бира и други високоалкохлни напитки. Ледли Кинг също.
1’’- Информация директно от таблетите на футболистите.
Адебайор – гледа на рипийт спринта си към феновете на топчиите  след гола си срещу Арсенал с екипа на Ман Сити. Никога не плюй там, където си ял бял хляб- казваше Даниел Леви от Овча Купел
Шамак се надъхва с черно-бели кадри от последния си гол във ВЛ с екипа на Арсенал.
Есу-Екото и Саня си вдигат адреналина с ужасяващата реклама  на Фанта Германия. Онази със недовиждащия фризьор.

15 минути до началото- Гарет Бейл и съотборниците му слагат новите си специални бутони със шпори отзад, за предпазване на сухожилийцата си.
1‘ минута до мача – Всички са строени. Гръмва топче, Съдия свирва.Петле скоква. Играйте ми, Лондончани.

*другата причина за специалното отношение на феновете на Тотнъм към Петльов ден е пилето на емблемата на клуба.

Няма коментари:

Публикуване на коментар