събота, 27 октомври 2012 г.

24 часа преди Челси- Юнайтед


Цяла Европа в 18:00 часа българско време ще впери поглед в дербито  между  еврейско сините от Лондон и третия по световна  значимост бивш клуб на Бербатов след Пирин и ЦСКА. Какво се случи 24 часа преди мача успяхме да разберем благодарение на СРС-та от глобулския телефон на  манчестърското Хорейшо-Пол Скоулс и достоверна информация от момичета, много близки и наказани от наказания Джон Тери.
24 часа преди мача – И сини, и червени имат  организирано гледане на дербито  между софийското Челси и пловдивските бианконери от Нюкясъл . На огромни видеостени се прожектира зрелището, излъчвано от сайта на ПФК Левски.  При всеки три поредни точни подавания избухват бурни аплодисменти.  Последното не се случва често. Ромейн Ели бележи. Краят на футбола е близо.
23‘-.След глобата от ФА  новият прякор на левия защитник на Челси е  No More Cashly Cole. Жоао Силва вкарва. Футболът е в кома, но автоголът на Нуно Пинто(язък за фамилията) го реанимира.
22‘-Време за награди. Гигс и Тери поделят трофея за Любовна Шпага на ВЛ като пияна девойка в лондонски бар. 
Косичките на  Уейн Рууни и Боби Михайлов са в битка за коафьорския приз “Чичко Тревичко“. Валенсия с  лястовичката  си срещу Ливърпул води в класацията Holly Diver
21‘- Джон Тери изразява писмено изумлението за наказанието си от ФА. Да наречеш някого “Ши‘ана Черна П‘тка“ и да те глобят заради “Черна“, определено буди недоумение.
20‘- Фейсбук новини- Брана Иванович  и Драгана Миркович станаха приятели. Орекстър Карандила с нов концерт в Манчестър - Луиш Нани и Андерсон харесват това. САФ ще посети събитието “ 115 години от завършване на Гимназията“ . Лили Иванова и Елвис харесват това.
19‘- Фернандо Торес отклонява преложение  за главна роля в новата спортна комедия “Русите не могат да вкарват“ .  
18‘- He’s big, he’s red, he sleeps in Fergie’s bed. Howard Webb, Howard Web . Английски фенове разкирват последователи на “чупещия игри бритиш  хомосекшуал“ Майк Райли . САФ отказва коментар.
17‘-  Челси  показва проекта  на новия си стадион “Роман‘с гардън“. (Roman”s Garden ; Romance garden?)
16‘-Давид Луиз, а.к.а Малката Валдерама и Нелепото Фелайни отива да си купи мотор и каска. Прибира се с мотор с кош.
15‘- Джон Оби Микел е кръщелник на Оби Уан Кеноби, твърди английският Нощен труд
14‘- Дъвките Хуба Буба и френски производител на лепило за зъбни протези сключват рекламни договори с известен шотландски треньор, пожелал анонимност.
13‘-На въпроса на слушател са ли Мостовой и Уейн Бридж братя, радио BBC отговаря: “Много по-вероятно е Джон Тери да е спал и с приятелката на Сашко“
12‘-  Братята Глейзър благодарят на Бойко Борисов за молбата му към Глобул да стане спонсор  в труден за клуба момент. Молят го също да не моли Марешки да купува акции на клуба.

11‘- Сашо Диков разследва дали някой не е помолил  Абрамович Челси да падне в Украйна.
10‘-Още награди. Призът “ полуръст с магическо докосване и женско име “ и 3 кг. първокачествен пушилист отиват при  Мата. Подгласници са  Силва и  Касорла.
9‘-Раян Гигс споделя в интервю, че тайната на футболното му дълголетие  се дължи не само на йога упражнения и добавя: “ когато казвах на брат ми –да та‘овам жена ти, всъщност не го псувах, а му обещавах“
8‘- Група учени(основни математици и художници) доказват, че са необходими поне 7 руунита, 4 персита, 10 уелБеци и 13 грахчета, за да се замени качествено и равностойно един Бербат.
7‘-Автобусът на на Юнайтед пука гума. Бойко Борисов изпраща правителствения самолет и плеймейкъра на Бистришките тигри- Гинчо Финта, който да замени контузения Кагава. ФА стартират нова програма –експрес картотекир , с мотива – няма да го бавим момчето като Платини, я.
6‘- На въпроса- шотландските питиета или треньори са по-добри ,  88% от употребилите питиета отговарят с “Не мога да преценя“. Същия отговор получава клубната телевизия на Юнайтед на въпроса към треньора на отбора дали смята скоро да се пенсионира.
5‘- Ако се регресията в дължината на косите на треньорите на Челси в ерата Абрамович продължи, то следващият треньор на сините ще е или Спалети, или Радуканов.
4‘- САФ отменя забраната за Клубното Коледното Парти. Очакванията са, че Коледа ще бъде единственият повод за радост за футболистите и феновете на червените дяволи този сезон
3‘-Митко Бербатов, без да бърза, обядва, намества пукнатото ребро, целува жена и дъщеря , облича синя фланелка  с номер 9 и надпис“ К‘р за САФ“ и без да бърза, тръгва на лека разходка към Стамфорд Бридж. Все пак “Челси (на английски: Chelsea Football Club) е британски футболен клуб основан във Фулъм, Западен Лондон.“
2‘- Гигс и Скоулс стават рекламни лица на Гинкоприм Макс, Космодиск и  Простамол Уно. Тери- на матраците не!Дормео.
1‘-В съблекалнята на сините Абрамович надъхва футболистите на Челси със снимки от Малдивите и Сибир. Дестинацията за лятната  почивка  на играчите  ще е в зависимост от резултата от мача.
30 мин. до мача – Бербатов, без да бърза, заема мястото си на трибуните.
15‘ Глобул разкрива СМС от контузения Видич до здравия  Иванович “ Здраво,  брато. Шо е српско, се е юнак“
1‘ “Еден е Азар о-о-о, еден* е Азар о-о-о , еден е Аааааазар, еден е Азар Македонски“ ехтят трибуните на Стамфордско мос‘че. 

Край

*еден (от македонски!?)- един.

Няма коментари:

Публикуване на коментар