четвъртък, 18 октомври 2012 г.

24 часа преди вечното дерби


24 часа преди мача – Оказа се, че причината за некартотекирането на Мишел Платини е желанието на Стойчо Младенов да  чувства течението, образуващато се при отворен трансферен прозорец. Иначе новият изпълнителен директор на ЦСКА е готов да картотекира и Зику, и Грегъри, и Нелсън, и Гронден.Само Спас (лакомото)  Делев-не.
23‘- Левски връща контузения Везалов в Берое и си взима други трима. От Берое коментират, че всичко е в реда на нещата.
22‘- Сдобилият се с  нов прякор ст.треньор на червените- НеуСтойчо Младенов а.к.а. Работещият без заплата надъхва футболистите с кадри от вдигането на купата Плейстейшън от 2002г. и 2008 г.- най-престижният трофей след купите на Персийския залив и Юкатанския полуостров.
21‘- От днес възстановителните тренировки на ЦСКА няма да се провеждат във фитнеса, а на строителната площадка “Българска армия“ с помощта на  кирки, лопати, торби цимент и други помагала. Новият дрес-код при червените е бели фланелки с надписи – Обичам труда и ЦСКА
20‘- Изненада в начина на обличане и в Левски – Илиан Илиев ще води отбора, облечен с фланелка на Бенфика с надпис Who the Fuck are Clube de Futebol Os Belenenses ?
19‘- Гаджев  тренира индивудално бързо завъртане заедно с тролеите на Сточна гара. Изпреварва два, единият от които е с паднали “тиранти“.
18‘- От ръководството на ЦСКА обявяват плана “Майкъл“ , според който всеки ще получава според това, което е дал на отбора. Оказва се, че всички  имат да връщат. Без Тошко Янчев - той и да иска, не може да даде повече.
17‘- ММА мениджъри заявяват места в ложите на националния стадион. Ще гледат Иван Бандаловски- Бързата Бага и Веско Минев – Малката Кобра. Веско Минев спешно се самокартотекира обратно в Левски.
16‘- Полунощ. Управители на фолк-клубове излизат на протест срещу вечното дерби. Посещаемостта за петък вечер е скандално ниска.
15‘- Безсъние тормози футболистите на двата отбора. Предвид очакваното телевизонно излъчване след  двумесечна пауза , сценична треска е обзела и сини, и червени. Всеки е запазил час за фризьор и планира екзотична проява на радост след вкаран гол.
14‘- Веско Минев е засечен от Иво Тонев в известно столично заведение. На въпроса на шефа си какво прави навън по никое време Минев отговаря: “Не казвай на Домусчиев, аз съм брат ми“
13‘- Вангер Лaв получава синя фланелка с номер 10+ автограф като награда в конкурса "Йововист на месеца" след серия емблематични пропуски с екипа на Флуминензе. За негово съжаление Феликс Баумгартнер не успя да намери обявената първоначална награда-топката от мача Левски- Удинезе. Екс-кандидат-кметът с молба до НАСА да проверят от другата страна на ръба на Космоса.
12‘- Извънредно среднощно заседание на  СТК на БФС разглежда молбата на ЦСКА за картотекирането на Мишел Платини. Към нея е приложена и депеша от УЕФА с кратък текст  “Не правете адаша на шефа на маймуна“. Членовете на комисия решават да си сипят по още едно.
11‘- Вдъхновени от фенките на Utilisima , които на мача Левски-ЦСКА  на 26.02.2011 “изпълниха един сектор, оцветиха го в розово и го озариха с усмивки“ и за разлика от феновете на ЦСКА изгледаха мача до края, членове на гей-организация на друго ранно сутрешно заседание излязоха с твърдото решение да купят 200 билета в блок 12 на сектор А на националния стадион. Ще го  оцветят в розово, ще го озарят с усмивки и ще опънат огромен транспарнат – Ние сме от  критиците на Стойчо . Треньоре, бъди мъж, на обещанието ти си дръж! Не бъди бомбе. Ела да си ни сложиш. Знаем ний къде.
10‘- Иво Тонев обещава джакпота от тотото за отборна премия при победа. Тодор Батков с молба до БФС за картотека и до Илиан Илиев за място в тимовия лист. От двете институции отговарят с мълчание и повдигане на вежда а ла Босингва.
9‘- Базил де Карвальо ще играе с предпазна ризница на рамото- не иска пак в Локо(Пд). Марешки и той не иска там, ама нали го помолиха.
8‘-  Никой от Левски не знае къде е Опоку. Опоку и той не знае къде се намира. А заплатката върви ли....върви....
7‘-  В офиса на Левски пристига факс  “Имам още двама  високи португалци за продаване“ – Дейвид Мойс. Разбирам Батков да се върже на арменец (справка казанската афера) , ама след толкова вземане-даване с Чорни на евреите не им ли научи номерата ? (Дейвид Мойс =Давид Моисеев ?)
6‘- Венци Стефанов припомня “ако съдията не свири за ЦСКА, значи е педераст“. Да му мисли Станислав Тодоров.Моят съвет е да свири 60:60, пък каквото стане.
5‘- Катаджаии, членове на Офанзива, спират входния трафик към София през Ломско и Самоковско шосе. Целта им е  старите левскари да не могат да дойдат нито от север, нито от юг и по този начин да лишат агитката на Левски от 300 000 екзалтирани, мутирали гласове.
4‘- От “ЦСКА Възраждане“ АД обявяват, че при победа над Левски ще добавят още 17.57 лв към офертата за закупуване на акциите на клуба. След това сядат на бутлка винце и кренвирши след безуспешен лов в Етрополския Балкан.
3‘- След поредната размяна на играчи с Берое, Иво Тонев разбира, че е забравил  Илиан Илиев в Стара Загора. Ивко Ганчев и Петър Хубчев вече пътуват към София. Каядо пътува към Черно Море. Феновете във Варна скандират –“ Кая- до- кая“.
2‘-  Очакванията за приемане на промените в закона за висшето образование за работно време на заведнията в студентски град  до  22:00 стопират преговорите за връщането на Гара Дембеле в Левски.
1‘- Предаването за култура и религия –Вяра и общество с Горан Благоев по БНТ1  чупи рейтингомера .Феновете в цялата страна са приковали поглед в националната телевизия от страх да не пропуснат зрелището Левски и ЦСКА. А и кой би гледал Тотнъм и Челси?
15 минути до мача-  над 25 000 зрители на трибуните на националния стадион и още толкова пред него. Едно билетче и си там.
1 минута до мача- Бойко Борисов обявява БНТ и вечното дерби за открити. Реже лентите на Тошко Янчев и Станислав Ангелов и си тръгва

Няма коментари:

Публикуване на коментар