неделя, 20 януари 2013 г.

Часовете пред неделните дербита в Голямото Лондон


 Настана една  футболна неделя, в която целият футбол ще се нагъчка в един лоноднски следобед. Челси срещу Арсенал, Тотнъм срещу тихите от Манчестър. Футболисти за оценени на повече от 1,5 млрд. евро ще ритат за кеф на милионите пред телевизионните екрани.
Какво се случи в часовете преди двата мача ще ни донесе като като агент Тара на тайните службите нашият човек в Лондон- Паки-хитрото.
14 - Паки се докопва до новоподписания договор на Тио Уолкът и изпраща копие до еквадорското посолство в Лондон. А за нас цитира само най-любопитните точки
  • ·         Клубът се задължава да изпълни желанието на футболиста да бъде използван на различни позиции както следва-в един мач като централен нападател, в следващия като дясно крило,а в третия като ляв бек. За мача с Юнайтед  трябва бъде резервен вратар и да влезе в игра в 17 минута.
  • ·         На влизане в тренировъчната база на клуба да го чака прясно  изцеден сок от нар.  Изцеден лично от Венгер, разбира се.
  • ·         Оня тъпак с блога си да спре да го сравнява с Владо Манчев.
  • ·         Вермален да спре да му бие чембери.

13 – Абрамович започва да разбира защо Рафа Бенитес  беше без работа близо две години. Може би след края на авантюрата си с Челси , Рафа ще се отдаде на сервитьорската професия за радост на всички фенове на сините.
12- САФ подготвя оферта за Веско и Данчо Минев. По тъчовете на Юнайтед трябва да тичат близнаци. Опитът с Да Силва проработи  едва на 50% . За трансфера съдействат братята Добревски
11- Ако формата на Торес продължава да пада стремглаво, би било редно да си смени фамилията на Писано.
10- Футболистите на четирите отбора гледат двубоят между Манчестър Сити и Фулъм с надеждата да видят какво е написано под фланелката на Бербатов след като той отбележи. Той естествено не вкарва, но ние разкрихме надписа – “Седи, гледай мача и си боцкай от зеленцето“. Шах.
9-Гарет Бейл гледа избрани изпълнения на фаулове на КР07, за да може успешно да имитира характерната стойка на напрегнат жираф преди засилката.
8- “Брат като Гигс да имаш“ – нова клетва в манчестърско.
Френското Дан Колов
7- Симеон Щерев си купува сезонна карта за мачовете на Арсенал, за да следи отблизо развитието на Краля на Суплеса- Лоран Кошчелни. Междувременно французинът ще остава след тренировките на Арсенал за леки спаринги със Станка Златева.
6- Паки попита  магическото кристално кълбо, какви събития ще са настъпили в живота на някои от действащите лица в днешните две дербита.
  • ·                             Райън Гигс и Джон Тери ще са съдружници в стриптийз-бар.
  • ·                              Мата и Касорла  ще са се завърнали в Графството, където ще разказват на Жоазиньо, Деко, Бадема и  останалите полуръстове за приключенията си из Средната Земя.
  • ·                            Фернандо Торес ще започне последният си сезон като футболист с екипа на подвизаващия се я в серия Ц1ГЗ- Кремонезе .Ще е втори избор за поста централен нападател на играещия старши-треньор-  Валерииииии Божиноооов
  • ·                           Андре Вилаш Бояш празнува 10-то поредно  6-то място на Тотнъм. И ще е само на 46.
  • ·                          САФ ще  партнира на  Лили Иванова в новата холивудска продукция „Шотландски боец  IV- тайната на безсмъртието"

5- От Тотнъм съобщават, че се отказват от белите си домакински екипи. Причината е, че група нобелови лауреати доказват, че само следните  3 отбора заслужават да играят в бяло- Реал Мадрид, Славия и юношите на Славия.
4- Феновете на  4-те отбора а-ха да започват предварително уговорения бой в покрайнините на Лондон. За тяхно съжаление за събитието разбират фенове на Милуол, които отиват, набиват всички и се връщат да си допият в "Гологлавата Ламя".
3- “Мъжът ти трансфер в Челси да направи- да видиш как люби Джон Тери“ – приятелска закачка между футболни съпруги.
2- В специално съобщение на клубния сайт, Манчестър благодари за финансовата подкрепа на Глобул , която направи възможен трансфера на Робин Ван Перси.
1- След първия душ на Демба Ба в съблекалнята на Челси , старият Джон Тери отбелязва в дневника си-“Приятелката на тоя новия да НЕ се пипа“

Да се отдадем на футбол и нека по-добрите Лондонски отбори победят.

Няма коментари:

Публикуване на коментар