вторник, 14 май 2013 г.

Малко смях преди Купата


Тази сряда в 17:30 на емблематичния Casa de los Pollos в Ловеч, в борба за неспатията на България ще излязат отборите на Левски и Берое.
Няма мое, няма твое, тази няма да е за Берое
Топли връзки с хора от кухнята и килера на двата отбора , няколко СРС-та, непотвърдена информация от balkanleaks  заедно с една забравена в джоб на сакото на Яне Янев  флашка помогнаха на най-интересните новини преди финала да достигнат до вас.
·         На  Бон Джоуви и Депеш Мод  им е отказано да пеят на откриването на финала, за сметка на старозагорския славей Стефан Вълодобрев. Все пак музикантите ще присъстват инкогнито на стадиона, облечени с фланелки на Иво Иванов и Каядо.
·         Скай спиртс разкрива, че при загуба от Берое, Митов ще бъде уволнен. Тонев, Батков и Манчини са забелязани на вечеря в ресторант в Манчестър. Между двете новини няма никаква връзка.
·         От Сдружението за хуманно отношение към футболната топка (СХОФТ) апелират към Жоао Силва, Старокин и Прохазка да спрат терора.
·         Нигерийският Емил Ангелов в отворено писмо моли българския да не ползва името му за прякор.
·         Скай спиртс: Изненадващ трансфер! Централният нападател на Витоша Бистрица сменя зеленият екип с райето на ФК Призон Банишора. Трансферът ще стане факт до няколко месеца след внимателно оформяне на документи. Очаква се партньор в атаката на отбора да бъде късно открият за професионалния футбол- Цецо Дългото Ухо.
·         Психологическата война преди мача достига до крайности. От община Стара Загора (градът с правите улици) с писмо до президента настояват Петте кьошета (и големите и малките) да бъдат обявени за незаконни и да бъдат закрити.
·         Феновете на Левски се надяват играта на беройци да бъде също толкова безумна, колкото новата серия реклами на Загорка.
·         Футболни анализатори очакват Иво Иванов най-сетне да вкара своя важен гол за сините, а Михелич да се алергизира а ла БонЖови и въобще да не излиза на терена. Да пее в  съблекалнята- може.
·         Скай Спиртс- Прохазка пропуска мача. Вчера словакът е бил атакуван от агресивни кълвачи, докато си е почивал от джогинг в парка, подпрян на друго дърво.
·         След като се допитах до моите приятели от как се пише, вече съм твърдо убеден, че правилното изписване на името на отбора от Стара Загора е Бирои, или поне Бирое.
·         Ситое от Бирое с молба в БФС за разтрогване на договора си заради 6 неполучени заплати и с молба в посолството на Мозамик- за промяна на името си на Гладное.
·         Столични хипермаркети отчитат намалено потребление на Загорка и липов чай .
·         Ако Гари Родригес беше песен на БонЖови, щеше да е Little Runaway, а Лудогорец- Bad Medicine.
·         ТВ-новини: Христо Йовов ще е звездата в новото реалити- Гърбицата. Нова ТВ купува правата за родната А група. Първенството вече ще се казва Dancing Ганкиното Псевдо Stars.
·         В община Ловеч ще се проведе обсъждане за пускане на тролейбусен транспорт в града. Гост-лектор – специалистът в обръщането –Владо Гаджев

Какво и да правите в 17:30 днес, зарежете и го и седнете пред  тв-екраните, за да видите последен епизод от вечния спор кой е по-добър Пелето или МараДончо Атанасов. И нека победи по-добрият, при условие че това е Левски.

Няма коментари:

Публикуване на коментар